آمینو اسید

آمینو اسیدها بلوک‌های سازنده‌ی پروتئین هستند و در منابع غذایی متعددی یافت می‌شوند که به دو دسته ی ضروری و غیر ضروری تقسیم میشوند:

آمینو اسید ضروری:به آن دسته از اسید آمینه گفته می‌شود که از اسیدهای آمینه یا مواد دیگر در بدن ساخته نمی‌شوند و یا به مقدار کافی برای رفع نیازهای بدن ساخته نمی‌شوند. لذا باید این اسیدها از طریق جیره غذایی روزانه به بدن برسند در غیر این‌صورت عوارض کمبود آنها ظاهر می‌شود.

اسیدهای آمینه ضروری عبارتند از: لوسین، ایزولوسین، والین، فنیل آلانین، ترئونین، متیونین، تریپتوفان و لیزین. علاوه بر آنها، اسید آمینه های هیستیدین برای نوزاد انسان و آرژنین برای نوزاد حیوانات ضروری (اساسی) محسوب می‌شوند.

آمینو اسید غیر ضروری:بدن توانایی ساخت و سنتز آمینو های غیر ضروری را دارد. گلیسین ، آلین ، گلوتامین ، لیستین و ….از اسید های آمینه غیرضروری هستند.

 

amino

بهترین زمان مصرف آمینو به پیشنهاد فیتنس تی آر ایکس

شما میتوانید روز های تمرین بعد صبحانه،بعد ناهار و نیم ساعت قبل تمرین استفاده کنید .

در روز های غیر تمرین میتوانید این محصول را بعد از صبحانه ، بعد ناهار و بعد شام مصرف نمایید.

دوز مصرف وابسته به نوع محصول میباشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید